Innsikt

Her kan du laste ned nyttige dokumenter

Verdien av IT-governance

IT-governance handler om virksomhetsstyring av informasjon og teknologi for å skape forretningsverdi. Det er nødvendig siden IT har liten verdi i seg selv, men er et effektivt middel til å oppnå virksomhetsmål som typisk dreier seg om produksjon av produkter eller tjenester. Derfor må IT innrettes etter kunde- og forretningsbehovet. Det er her IT-governance kommerFortsett å lese «Verdien av IT-governance»

Hva er skytjenester (cloud computing)?

Skytjenester gir deg mulighet til å leie fremfor å eie kostbare IT-løsninger, og du betaler kun for det du bruker. Konsekvensen er at markedsposisjoner endres, og måten vi jobber på endres også. Finn ut mer!

Hva er en komponerbar virksomhet?

Komponerbar virksomhet betyr å skape en organisasjon laget av utskiftbare byggeklosser. Det modulære oppsettet gjør det mulig for en virksomhet å raskt tilpasse seg endringer i omgivelsene. Siden hurtighet og fleksibilitet er attraktive egenskaper for mange virksomheter, er det interessant å se litt nærmere på hva som ligger i begrepet. Ordet komponere betyr å setteFortsett å lese «Hva er en komponerbar virksomhet?»

Få nye idéer til din innboks.

%d bloggere liker dette: